Видеодиагностика на канали – новото в подкрепа на поостарялото

Това е най-лаконичното определение на видеодиагностика на канали. Последните достижения на интелекта се прилагат, за да подпомогнат поостарелите достижения на инженери, водопроводчици, архитекти. Това е изключително полезно за онези жилища и кооперации от един изминал строй. От едно време, което много са преживели, но малко искат да си спомнят. Всяко поколение има различен начин на живот, различни привички и разбирания, различна динамика в ежедневието си. Всичко това води до проблеми с ВиК инсталациите, пригодени да задоволяват нуждите на миналото поколение и динамичност.

Едно ново качество. Едно ново потребление. Двойно повече проблеми. Двойно по-малко време. В цялата тази суматоха нашата фирма предлага отпушване на канали – облекчение. Разтоварване. И далеч по-малко щети за потребителите.

Какво визираме под „видеодиагностика на канали“

Когато трябва да се кърти, ние не къртим. Стените са на 90% цели и непокътнати, а каналите успяваме да достигнем лесно и бързо. Когато трябва да се разбиват плочки и стени, ние не го правим, а с техника определяме състоянието на каналите. Именно това визираме под видеодиагностика на канали. С камера проникваме в канали с различен диаметър, установяваме какво е състоянието им. Ако идентифицираме течове или попаднали отпадъци в тях, вземаме нужните мерки. Ако не открием нищо, но проблемите си стоят, вземаме по-радикални мерки.

А в какво се изразяват тези драстични мерки? Понякога се стига до къртене, чистене и извозване. Това са малко ситуации, при които видеодиагностика на канали няма да сработи, защото сте чакали дълго време. При нас важи златното правили – колкото по-скоро сигнализирате, толкова по-скоро ще неутрализираме. Вероятността запушването или какъвто и да е друг проблемът с канала да е стар е голяма.

Но вероятността да Ви помогнем е повече от 100%-ва

Потърсете ни веднага щом се усъмните, че има запушване на канализацията или водопровода не е наред. Шансът да сте прави е твърде голям. В подобни ситуации наблюденията и шестото чувство не лъжат, макар за очите всичко да е невидимо. Под повърхността в действителност няма как да се проследи какво се случва, без видеодиагностика на канали.

Алтернативата на видеодиагностиката е копачът или къртач. Едва ли последните две са примамливи за Вас. По-скоро Ви отблъсква всяка мисъл да съсипвате интериора си. За нас нещата стоят по същия начин. Не желаем ни най-малко да рушим, а тъкмо обратното – да създаваме удобство и красота в дома Ви.

Това е допустимо, ако изберете нас. Ние, които сме олицетворение на опита, професионализма, коректното обслужване и използването на нови технологии.