Монтаж и демонтаж на дограма

Няма човек, който да не иска домът му да е светъл и уютен. Всеки иска да запази и температурата – през зимата да успява да се топли, а през лятото да успява да се охлади. Ако вятърът и влагата влизат в помещението, това нарушава комфорта значително. За да нямате никакви проблеми с тези неща, трябва да обърнете сериозно внимание на вашата дограма. Профилите, обковът, уплътнителите – всичко трябва да е качествено и правилно монтирано. Тогава ще се постигне добра шумоизолация, ще спестите от разходите за ток и ще се чувствате добре.

Кога се налага монтаж или демонтаж на дограма?
Все още има много стари сгради, в които дограмата е дървена. Тя не успява нито да шумоизолира, нито да запази температурата в помещението. Вятърът и влагата влизат безпрепятствено. Дограмата лека-полека се руши с времето. Бавно, но сигурно. Крайно време е за нейния демонтаж! След консултация с професионалисти, вие може да изберете PVC или алуминиева дограма – в зависимост от вашите желания, нужди, както и от отделения бюджет за това. След като тя се закупи, следва да се монтира. Много е важно монтажът да протече правилно. Затова, трябва да се обръщате към професионалисти, които разбират от работата си, за да нямате проблеми впоследствие. Понякога, заради неправилен монтаж се налага ремонт на дограма. Затова не е все тая кой ще дойде да направи монтажа на чисто новата ви дограма.

Монтаж на дограма се налага да се прави и в новостроящи се сгради – такива, които нямат никаква. А демонтаж може да се наложи да се прави в сгради, които ще се бутат или реконструират. Има множество ситуации, които могат да наложат монтаж и демонтаж на PVC или алуминиева дограма. В случая е важно да знаете към кого да се обърнете.

Разчитайте на нас за монтаж, демонтаж, ремонт на дограма!

Ние можем да ви помогнем, независимо дали става въпрос за дървена, PVC или алуминиева дограма. Няма значение също дали става въпрос за къща, апартамент, търговско или сервизно помещение. Ще ви помогнем при всички положения, защото успешният ни опит и дългогодишната ни практика са ни научили на много тънкости в занаята. Ние сме коректни и внимателни към хората. Спазваме предварително уговорените срокове и договорените цени за услугите. Предоставяме гаранция за извършените услуги и за вложените материали.

Изберете нас и няма да съжалявате!