Особености на професионалното почистване за бизнес клиенти

Повечето видове работа са свързани с хора и се предполага, че на работното място често има посещения, което предполага и натрупването на повече замърсявания и нужда от по-често почистване. Важно е на работното място да няма безпорядък и мръсотия, за да се чувстваме комфортно и да успяваме да вършим служебните си задължения качествено. Някои места няма как да работят без собствен почистващ персонал, но други могат да се възползват от услугите на професионални фирми за почистване. Това ще намали много разходи – за заплати, осигуровки и специализирани професионални препарати, машини и други средства за почистване.

Какво включва услугата професионалното почистване за бизнес клиенти и кой може да се възползва от нея?

От услугата могат да се възползват хора, които имат нужда от почистване на офиси, работни помещения, административни сгради, складови и сервизни помещения, конферентни зали, търговски обекти, промишлени обекти, хотели, банки, ресторанти, кафенета, барове, магазини и други.

Обикновено, почистването на работни места включва дезинфекция на подови настилки, первази, мебели, компютри и офис техника, врати, стъкла, прозорци, витрини, дограми, щори, вентилационни системи, климатици, осветителни тела, парапети, ключове за осветление, контакти, разклонители и всичко друго – по ваш избор. Професионалното почистване включва събиране, изхвърляне на боклука и чистене на кошовете за смет. Ако желаете, може да бъдете зареждани с хигиенни консумативи, да се чисти входа и двора пред работното ви помещение. В случай че имате цветя, можете да разчитате на почистващата фирма дори за поливането им.

Почистването на хотели, къщи за гости, апартаменти и стаи, които предлагат нощувки е по-специфична услуга. Тя включва смяна на чаршафи и кърпи; обезпрашаване на всички повърхности; почистване на подовите настилки с прахосмукачка и измиване с препарат; дезинфекция на санитарни помещения; почистване на кухнята (включително кухненски шкафове, уреди – печка, хладилник и други, също така миене на съдове); почистване на електроуреди; изхвърляне на боклука и почистване на коша за смет; зареждане на консумативи (тоалетна хартия, сапуни, чували за смет); подреждане на стаята и оправяне на леглото.

Доверете се на нас за професионалното почистване на дограма!
Нашият екип се състои от висококвалифицирани хигиенисти, които внимателно и детайлно почистват със специализирана професионална техника и екологично чисти препарати, като се съобразяват какви средства да използват спрямо материята на почистваната зона. Нашата работа се извършва качествено, безопасно, бързо и на достъпна цена. Можете да бъдете сигурни в нашата коректност – ако получим достъп до фирмена информация по време на почистването, ние ще спазим правилата за конфиденциалност. Доверете ни се, за да можете да работите в чиста и комфортна среда и да посрещате вашите служители, клиенти, партньори и гости без никакви притеснения!