Click Fraud Protection
Вашето доверие към нас: 4.6 от 5

ПОРЪЧКА

I. Как мога направя поръчка

Вие може да направите своята поръчка към kabini.info по следният начин:

  1. Поръчка за изпълнение на душ кабина, параван, вана или друг от нашите артикул се приема само и единствено след подписан двустранен договор за поръчка с точни размери, модел и други изискващи детайли.
  2. При сключване на договора се внася капаро от 50% от общата стойност.

За повече информация относно изисквания и особености се свържете с нас: 087 615 4488

ДОСТАВКА

I. Доставка

За поръчки на стойност над 1999.99 лв не се таксува доставка на територията на страната, а за поръчки до 1999.99 лв доставката е за сметка на клиента  (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки). Таксуването на доставка е обвързано с населеното място, до което се доставя.

II. Срок на доставка

Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон - за налични продукти на склад.

Удължена доставка - в срок до 35 календарни дни от момента на сключване на договор за изработка с наш консултант на адрес или в офис на фирмата - за продукти, които се изработват по точен размер или в момента няма складова наличност.

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III . Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да НЕ БЪДАТ разопаковани, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена опаковки и кутии, да не са монтирани, счупени или пробвани/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0876 154488 за уточнение на последващите процедури.