Click Fraud Protection
Вашето доверие към нас: 4.6 от 5

Инфомет® - е регистрирана търговска марка в Българското патентно ведомство, с решение №00082422/29.10.12г., като основна дейност до момента ние изпълнявахме директен внос на аксесоари и профили, необходими за изработката и монтажа на алуминиеви парапети.

Нашият екип се ангажира да предлага стилни, висококачествени продукти и услуги, които да отговарят на европейския начин на живот. Ние се стремим да продължаваме да отговаряме на търсенето на пазара за стилни и качествени душ кабини, паравани и хидромасажни вани от висок клас на достъпни цени.

Продуктите, които предлагаме в този сайт са подходящи за приложение в бани. Те ще предадат добър естетически вид и модерна архитектура, могат да бъдат ярко допълнение към интериора на Вашата баня.

От самото си началото ние се стремим чрез различни методи и подходи да привличаме все повече нови клиенти. Един от тях е като, предлагаме качествени душ кабини и паравани на достъпни и адекватни цени. За повече информация разгледайте нашият сайт или се свържете с нас при необходимост от повече информация за конкретен модел.

Контакти

Our team